Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به نقش‌آفرینی سردار شهید سلیمانی در جبهه‌ مقاومت افزود: او در شکل‌گیری ۵ سازمان بزرگ مدافع اسلام و انقلابی از جمله زینبیون، حشدالشعبی و.. موثر بود.

به گزارش مشرق، سردار سرلشکر پاسدار محسن رضایی صبح امروز در مراسم گرامیداشت سالروز شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت اظهار داشت: قاسم‌ سلیمانی در ۳ رویداد مهم‌ انقلاب، دفاع مقدس و جبهه مقاومت، حضور موثر و نقش‌آفرین داشت و در سن ۲۵ سالگی نیز فرمانده تیپ ۴۱ ثارالله شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به نقش‌آفرینی سردار شهید سلیمانی در جبهه‌ مقاومت افزود: او در شکل‌گیری ۵ سازمان بزرگ مدافع اسلام و انقلابی از جمله زینبیون، حشدالشعبی، فاطمیون و حیدریون بسیار موثر بود و به سازمان حزب‌الله هم بال و پر گسترده‌ای داد تا جایی‌که حزب‌الله توانست در بسیاری از کشورها در کنار رزمندگان قرار بگیرد.

سرلشکر رضایی ابراز داشت: عده‌ای همواره با اندیشه برتری‌طلبی دست به تجاوز، قتل و غارت در جهان می‌زنند مانند حملات اسرائیل به کشورها و حمله عربستان به یمن که دشمن خون خود را رنگین‌تر از سایر انسان‌ها می‌بیند اما اندیشه و تفکر مقاومت و ایستادگی همواره مقابل ظلم، تجاوز و غارتگری‌ها می‌ایستد.

بیشتر بخوانید: او چگونه سردار دل‌ها شد؟

وی با بیان اینکه مکتب سلیمانی از اندیشه مقاومت و دفاع برخوردار است تصریح کرد: شهید سلیمانی را به‌عنوان یک‌ جنگ‌طلب در عراق به شهادت رساندند در حالی‌که همه دنیا می‌دانند قاسم سلیمانی مدافع انسانیت بود همانطور که حضرت زینب(س) مدافع ارزش‌های اسلامی و انسانیت بودند.

فرمانده اسبق سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود: جریانی که با ابزار مدرن و پیشرفته دست به قتل و غارتگری در دنیا می‌زند جزو خواص‌گرایان است اما جریان ایستادگی و مقاومت که مقابل ظلم می‌ایستد در واقع جزو مردم‌گرایان محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: ژنرالی که رسانه را می‌شناخت

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه جنگ ما جنگ مقاومت و دفاع از عقیده است تصریح کرد: ما از ارزش‌های اسلامی، مال و ناموس مردم دفاع می‌کنیم؛ مکتب قاسم‌ سلیمانی نیز برگرفته از همین ایستادگی است به‌همین دلیل این مکتب امروز در قلب دنیا جای دارد اما جنگ دشمنان با ظلم و تجاوز همراه است.

سرلشکر رضایی با بیان اینکه داعش به‌عنوان جنایتکارترین گروه تررویستی تاریخ، مأمور به ایجاد فتنه بزرگ با عنوان سیاه‌نمایی و اسلام‌هراسی در جهان اسلام بود ابراز داشت: داعش حتی به ۴۰ کیلومتری بغداد رسیده بود اما حاج قاسم قبل از اینکه به مرزهای ایران برسند جلوی آن‌ها ایستاد و تروریست‌ها را به عقب راند.

وی با اشاره به اعتقاد و ایمان سردار شهید سلیمانی تصریح کرد: کار برای خدا، ایمان و اعتقاد جوهره اصلی مکتب قاسم سلیمانی است و او در کنار توکل از قدرت تعقل خود به‌خوبی بهره می‌گرفت و فرماندهی به‌تمام معنا بود چرا که توکل بدون تعقل به‌معنای نادیده گرفتن نعمت خدا است.

سردار سرلشکر رضایی اظهار داشت: حاج قاسم از عملیات فتح‌المبین در زمستان سال ۶۰ که فرمانده ۴۱ ثارالله شد تا پایان جنگ در ده‌ها عملیات با وجود چند بار مجروحیت اما کاملاً خستگی‌ناپذیر کار کرد.

بیشتر بخوانید: نیروی قدس در دوران فرماندهی حاج‌قاسم

وی با اشاره به نقش‌آفرینی رزمندگان گیلانی در دوران دفاع‌ مقدس و تشکیل لشکر ۲۵ کربلا در استان‌های شمالی تا لشکر قدس گیلان اظهار داشت: افتخارات بزرگ و شخصیت‌های عظیمی از این منطقه برخاست و بسیاری از آن‌ها در دوران دفاع مقدس به فرماندهان شایسته‌ای تبدیل شدند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به شاخصه‌های دفاع مردمی در کشورهای اسلامی گفت: قاسم‌ سلیمانی با همراهی مردم عراق و ایجاد جیش‌الوطنی سوری در مقابل داعش ایستاد و با همراهی مردم لبنان نیز مقابل اسرائیل ایستاد.

وی خاطرنشان کرد: بسیاری از مدافعان حرم پاسدار نبودند بلکه نیروهای مردمی بودند که داوطلبانه در صحنه حضور پیدا کردند یا حتی افعانی‌های مجاهدی که داوطلبانه آمدند.

سردار سرلشکر رضایی با بیان اینکه فلسفه نبرد ما در حقیقت مردمی‌کردن دفاع و مقاومت بوده است تاکید کرد: مکتب قاسم سلیمانی در واقع مقاومت در برابر ظلم، تجاوز بوده است و جبهه مقاومت نیز امروز جبهه نجات از شر استعمارگران است بنابراین ما برای مقاومت هزینه می‌کنیم اما هزینه تسلیم شدن ده‌ها برابر بیشتر از مقاومت کردن است.

وی مقاومت را رمز نجات و پیروزی اما میدان دادن به دشمن را سرآغاز ویرانگری و خرابی‌ها دانست و افزود: مکتب قاسم سلیمانی، مکتب احیاء، سربلندی و دفاع از ارزش‌های انسانی و الهی است البته این مکتب نباید در حوزه امنیتی و نظامی محدود شود بلکه از این تفکر باید در عرصه اقتصاد و فرهنگ نیز بهره گرفت.

فرمانده اسبق سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران‌ را مهد قهرمانان بزرگ دانست و گفت: راه و مکتب قاسم سلیمانی را در همه امور زندگی باید به کار گیریم و اگر این مکتب در تمامی مراحل زندگی و اداره کشور به‌کار گرفته شود قطعاً شاهد برادری‌ها، وحدت، انسجام و ارزش‌ها خواهیم بود.

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا شهید سلیمانی مکتب سلیمانی جبهه مقاومت دوران دفاع مقدس دانشگاه آزاد اسلامی انقلاب مجمع تشخیص مصلحت نظام لبنان حضرت زینب محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام مکتب قاسم سلیمانی سرلشکر رضایی شهید سلیمانی نقش آفرینی سردار شهید حاج قاسم ارزش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۶۶۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عرضه روایت مستند کودکی حاج قاسم در نمایشگاه کتاب

به گزارش خبرنگار مهر، کتاب «باران گرفته است» نوشته احمد یوسف زاده به تازگی توسط انتشارات مکتب حاج قاسم منتشر و در سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران عرضه می شود. این کتاب داستانی مستند از کودکی، نوجوانی و جوانی شهید حاج قاسم سلیمانی است.

یوسف زاده درباره این کتاب می گوید: به عنوان کسی که حدود دو سال با کودکی حاج قاسم زندگی کردم و در مورد ایشان و خانواده محترمشان تحقیق کردم باید بگویم زندگی حاج قاسم از همان کودکی یک زیست ساده، صمیمی و بی آلایش است. قرار بود اسم کتاب رو خوش مهر بگذاریم و دلیل آن این بود که حاج قاسم از کودکی مهرش به دلش همه می‌نشست.

یوسف زاده در مورد سبک زندگی حاج قاسم ادامه داد: ما در مورد حاج قاسم با یک کودک روستایی کم برخوردار مواجه هستیم که در آنجا رشد و زندگی می‌کند و مستقل به شهر می‌آید و هر لحظه ممکن بوده در آنجا دچار آسیب‌هایی شود کما اینکه حتی یکبار با گروهی آشنا می شود که عضو سازمان مجاهدین خلق بوده اما حاج قاسم از همه این موانع و دام‌های دوران طاغوت و پر التهاب انقلاب اسلامی عبور می‌کند.

این نویسنده دفاع مقدس و انقلاب اسلامی در در مورد اهمیت دوران کودکی حاج قاسم گفت: البته که یکی از مهمترین برهه‌های زندگی حاج قاسم دوران کودکی وی و تربیت یافتن در یک خانواده ساده با پدر و مادری روستایی که انسانهای پاک، دانا و با بصیرت دینی بالایی بودند.

وی افزود: خود حاج قاسم هم افتخار می‌کند که پدرش حتی در حد یک دانه گندم نان حرام به خانه نیاورد. وقتی با اهالی روستا حرف می‌زدم حرفشان این بود که با داشتن پدر و مادری مثل مشت حسن و مشت فاطمه طبیعی است که پسرشان حاج قاسم شود. یوف زاده در پایان تأکید کرد: کودکی حاج قاسم می‌تواند برای نسل‌ جدید هم الگو باشد.

در بخشی از این کتاب می خوانیم:

رادیوی فیلیپس هلندی بزرگ و سنگین بود. شصت سانت طول، چهل سانت عرض و بیست سانت قطر داشت. آن قدر سنگین بود که باید روی دوش حمل می شد. به لطف دوازده باطری «ریواک» بزرگ که پشتش می خورد، صدایش شفاف و قوی بود.

بعد از تعطیلی تابستان، وقتی تشکری برای سال دوم به قنات ملک آمد، رادیو شد نقل محافل روستا. شب ها، اکبر و حسین و صفدر و مش حسن و خیلی از هالی روستا در اتاق تشکری محفل می کردند. تشکری به آن ها علاقه مند شده بود و از هم نشینی شان لذت می برد. مردان روستایی رادیو گوش می دادند و خاطرات شیرین خود را برای هم تعریف می کردند و بلند بلند می خندیدند. تشکری برایشان چایی درست می کرد و بی آنکه دلیل خنده شان را بداند، تا آخر شب، که «داستان شب» را گوش می دادند، پای صحبتشان می نشست. مردها تا بروند به خانه هایشان، هر کدام دوازده سیزده استکان چای سر کشیده بودند.

آقای مدیر در خانه هر کدام از اهالی که برای شام دعوت می شد، رادیو را هم با خود می برد. با بلند شدن صدای رادیو، همسایه ها هم می آمدند و در سیاه چادر یا اتاق می نشستند و دوباره سر صحبت های بی پایان باز می شد. یک روز آقای مدیر بی رادیو به مهمانی رفت. در روستای آن طرف رودخانه عروسی دعوت بود. الاغی آوردند و آقا معلم را، که کت و شلوار شیکی پوشیده بود، با عزت و احترام سوار کردند و بردند به طرف محل عروسی. جمعیت زیادی آمده بودند. براهی هر طایفه ای جاهای خاصی مشخص شده بود که بنشینند و چای و ناهار بخورند. وقتی الاغ آقای تشکری به محدوده خانه داماد رسید، سازی و دهلی ها در حالی که می زدند و می نواختند، به استقبال آمدند.

***

قیافه قاسم در آن سن و سال دوست داشتنی بود. هنوز پشت لبش سبز نشده بود. می خواست به جایی برسد. می خواست کار ناتمام برادرش حسین را تمام کند. می خواست نه تنها وام پدرش را بپردازد، بلکه برای خودش هم زندگی خوبی بسازد. کار می کرد، سفت و سخت. حتی کارهایی که وظیفه اش نبود. وقتی ماشین حمل خواربار آن طرف خیابان هتل بوق می زد، تا یوسفی باخبر بشود، سومین حلب هفده کیلویی روغن را هم از پله ها بالا آورده و در انبار گذاشته بود. آقای هروی، همان جوان خوش تیپ خشکشویی اکسپرس، از فرزی قاسم کیف می کرد. یک روز وقتی داشت لباس های مشتری ها را اتو می کرد، دید قاسم نوجوان قالب های بزرگ یخ را با همان هیکل کوچکش از راه پله بالا می برد. دلش به حال او سوخت و با هم دوست شدند. عشایرزاده با نمک، در روزهای شلوغ هتل، به ویژه در ماه رمضان، برای اینکه بتواند با همان زبان روزه کارش را تند و سریع انجا بدهد، کفش هایش را در می آورد و در این لحظات دیگر انگار روی زمین راه نمی رفت، بلکه می لغزید!

این کتاب با ۲۳۰ صفحه، شمارگان هزار نسخه و قیمت ۱۵۰ هزار تومان توسط انتشارات مکتب حاج قاسم در نمایشگاه کتاب عرضه می شود.

کد خبر 6099526 فاطمه میرزا جعفری

دیگر خبرها

  • عکس قدیمی از آیت الله هاشمی و محسن رضایی درحال خوردن آش افطاری
  • ببینید | روایت سردار سلیمانی از علت ردصلاحیت شدن خود در گزینش سپاه
  • محسن رضایی زیر ذره‌بین؛ از دوستی قدیمی با قالیباف تا تغییر استراتژی!
  • روایت علیرضا دبیر از تصمیم فدراسیون کشتی درباره حسن یزدانی
  • استراتژی جدید برادر محسن؟ / رای اصولگرایی به رضایی برای زدن قالیباف
  • نقش آفرینی کانون های مساجد در جبهه فرهنگی بسیار مهم است
  • عرضه روایت مستند کودکی حاج قاسم در نمایشگاه کتاب
  • عرضه ۶ عنوان کتاب جدید درباره حاج قاسم سلیمانی در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران
  • محسن رضایی در جلسه شورای مرکزی شورای وحدت
  • دست پر «مکتب حاج قاسم» در نمایشگاه کتاب تهران